Tjänster

IMG_0257

Scenljus

Vi levererar professionell ljussättning till bland annat konserter, företagsevent, teater och privata event. Vi levererar allt ifrån enklare ljusriggar till kompletta trosslösningar med både fast och rörligt ljus

IMG_3308

Miljöljus

Välkomna dina gäster med en ljussättning i exempelvis foajé, lobby mingel eller under bankett. Ljussättningen är noga skapad efter era önskemål om stämning och garanterar en god atmosfär för ditt event.

Gällivaregalan 2017

Arkitektur- ljussättning

Skapa ett starkt första intryck av ditt event redan innan gästerna har klivit över tröskeln. Med hjälp av innovativa lösningar projektleder och genomför vi ljussättningar på byggnader och andra eventplatser.

IMG_0626-kopia1-632x474

Produktions- design

Vi arbetar även med längre projekt inom bland annat teater och dansproduktioner där vi från första planeringsmöte till sista föreställningsdag arbetar tillsammans med produktionens regissör och/eller producent.

allenandheath (kopia)

Ljudteknik

Vi hyr ut ljudutrustning och tekniker till konserter, firmafester, teaterproduktion och övriga event. Vår vision är att alltid leverera en god atmosfär och professionell ljuddesign oavsett typen av evenemang.

Z3K6077447

Biljettsystem

Vi leverar biljetter med streckkoder och UV-stämplar som upprätthåller en smidig och säker biljettadministration. Vi erbjuder leverans i både pappersform, samt elektroniska biljetter, samt inscanningssystem.

inaction-redigerad2

Projektledning

Vi hjälper dig eller ditt företag med planeringen och utförandet av ditt event. Vår vision är att erbjuda eventlösningar där unika upplevelser, precision och glädje står i fokus.

inaction-redigerad2

Eventpersonal

Vi tillhandahåller eventpersonal i form av scentekniker, ljud/ljustekniker, entrévärdar, dekoratörer och trafikdiregering. Oavsett vad ditt personalbehov är så ser vi till att lösa det.

Ballongdekorationer

Dekorationer

Ballongvalv, textilier, blommor och blad? Vi skräddarsyr dina eventdekorationer helt enligt dina visioner.

18813624_10155546926086019_909312560100027669_n

Aktiviteter

Vi har ett brett utbud av aktiviteter till ditt event. Allt från hoppborgar och VR-glasögon till lassokastning och dragkamp.

Pressträff 2017

Partytält

Vi levererar och monterar partytält från 24m² till 144m². Självklart levererar vi även eventmöbler och värmare vid behov.

IMG_1224

Eventsäkerhet

Säkerhesplanering är en av de mest kritiska momenten under genomförandet av ett evenemang. Vi projektleder din säkerhetsplanering, hyr ut säkerhetsmaterial och utbildar din personal.